Selvstændig Professionel Erhvervsfotograf

”Jeg tænker hurtigt og er ikke bange for at gøre noget ekstraordinært for at fange lige netop dét billede, som kan skabe værdi og glæde for dig, uanset om du er musiker, selvstændig eller direktør for en større eller mindre virksomhed.”

Mit navn er Brian Christensen. Jeg er professionel erhvervsfotograf og iværksætter. Mit udgangspunkt er Aalborg, men jeg tager gerne rundt i landet – eller sågar en tur til udlandet, hvis det kræves.  Jeg tager billeder “on location” eller i fotostudie – og jeg gør det med humor, smil og latter. At få taget billeder af mig er hverken kedeligt eller formelt.

Sammen skaber vi de resultater som du ønsker at opnå med dine billeder!

Med mere end 6 års erfaring i koncertfotografering i forbindelse med Grøn Koncert, fotografering til øvrige koncerter, samt fast samarbejde med ishockeyklubben Aalborg Pirates, ligger mine spidskompetencer især inden for event og koncert fotografering, men også headshots er én af mine store passioner. Som kunde vil du ikke kun få glæde af min erfaring som fotograf; mit iværksætteri har bidraget til stor viden om og erfaring inden for webdesign, SEO og markedsføring – og den erfaring kan du naturligvis også trække på i vores samarbejde.

Leder du efter en frivillig fotograf til et velgørende formål, skal du også være velkommen til at kontakte mig.

Der var en god og afslappet stemning under fotograferingen. Masser af humor, som gjorde det nemt at slappe af og have det sjovt. Derudover tager du nogle skønne billeder!

Michelle Ann Feighery

Vi fik både stemningsbilleder fra koncerten, af de frivillige og deltagerne fra hele pladsen. Vi har efterfølgende fået kigget alle de flotte billeder igennem, der både gav anledning til smil og varme tilbageblik, og vi er enormt taknemmelige for alle billederne. Brian Christensen var enormt pålidelig før og under festivalen og hurtig til efterfølgende at udvælge og redigere billeder. Tusind tak!

Kathrine Lyster H. Hansen, Chief of Charity

Brian skabte en tryg og hyggelig stemning, med god humor og masser af smil. Vores billeder er blevet så flotte, og han formåede hele tiden at få os til at grine, så vi til sidst havde helt ondt i kinderne.

Laura Borg

Meget imødekommende, professionel, og super god til at svare på alle spørgsmål meget hurtigt. En person man hurtigt føler sig rolig ved.

Danielle Ovesen

Professionel igennem hele processen. Klart at anbefale!

Malene Emilie Greiffenberg

Yderst professionel og passioneret fotograf, som ligger vægt på kvalitet og ønsker. Brian er helt klart anbefalelsesværdig! Du får kun 4,5 stjerner ud af 5, men det er også kun fordi jeg havde så ondt i kæben da jeg kom hjem, af at grine og smile så meget.

Sofia Esmeralda

Brian er en yderst behagelig samt professionel fotograf. Har arbejdet sammen med ham en del gange efterhånden. Der er smil, latter og humor under hele forløbet og resultatet er ALTID i top!

Sacha Blaabjerg

Kontakt Mig

Du kan kontakte mig hvis du har spørgsmål vedr. nogle af produkterne eller lignende lige her igennem hjemmesiden.